Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. HR, HMS og Kvalitetsansvarlig

Er du selvgående, strukturert og har fokus på kvalitet, da er du vår nye kollega.

Vi er en kompetansebedrift hvor kurs og opplæring står sentralt, oppfølging på dette området tilfaller denne stilling. Som HR ansvarlig vil du være involvert i ansettelser og være en støttespiller i ulike personalsaker. Du vil ikke ha direkte personalansvar, men jobbe tett med alle i virksomheten.

Du skal kvalitetssikre og videreutvikle våre systemer innen HMS, risiko og sikker drift. Du skal følge opp lover, forskrifter og standarder, gi brukerstøtte og opplæring. I tillegg blir alt fra utarbeiding av sertifiseringsgrunnlag til gjennomføring og rapportering din oppgave.

Vi søker deg som har relevant høyskoleutdanning innen HR og kvalitet, du må gjerne ha juridiske fag som en del av ditt studium. Det er påkrevet at du har erfaring fra lignende type arbeid, gjerne fra bygg og anlegg. Du må beherske flytende norsk.

Gode kommunikasjonsferdigheter er viktig for oss, og vi ser etter deg som er ansvarlig, initiativrik og har høy gjennomføringskraft. Det er viktig at du jobber strukturert og tenker kvalitet i alle ledd.

Stillingen legges under økonomisjef og er operativ for hele organisasjonen.

Vi tilbyr en spennende stiling i et firma med lange tradisjoner hvor hver enkelt medarbeider settes i fokus. Du vil inneha en selvstendig jobb hvor du får mulighet til å utvikle din egen rolle i takt med bedriftens behov.

Våre betingelser er konkurransedyktige.

For å søke på stillingen: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=232111852

Om arbeidsgiveren

Vintervollgruppen består av morselskapet Vintervoll AS med hovedkontor i Trondheim, avdelinger i Stjørdal, Melhus og Orkanger samt datterselskapene Nyvold Installasjon AS på Oppdal og Eltron AS på Tynset.

Vi er en totalleverandør av elektrotjenester og vårt markedsområde er Midt-Norge og Nord-Østerdal. Med nærmere 300 ansatte og en omsetning i 2020 på over 360 millioner er Vintervollgruppen en av de største elektroentreprenørene i vårt markedsområde/nedslagsfelt.

I Vintervollgruppen har vi -best og trivligst som vårt motto. Det betyr at vi setter høye krav til oss selv både når det gjelder måten vi fremstår på og kvaliteten vi leverer. For å få til dette investerer vi mye i kompetanse og vi arbeider kontinuerlig med produktivitet. God informasjon, stor åpenhet og mange sosiale aktiviteter bygger den riktige vinnerkulturen. Vi skal være fremoverlente og en foregangsbedrift i bransjen. Vi skal rett og slett være -best og trivligst.