Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Kalkulatør

Vintervoll AS er en totalleverandør av elektrotjenester og vi søker etter en kalkulatør for å styrke oss i arbeidet med anskaffelser av prosjekter. 

Som kalkulatør inngår du teamet som har ansvaret for tilbud og kalkulasjon i Vintervoll. Kalkulatør blir underlagt prosjektavdelingen og har arbeidssted på hovedkontoret i Trondheim. I stillingen vil du samarbeide med andre kalkulatører og prosjektsjef, og i tillegg ha tett dialog med prosjekteringsingeniører og prosjektledere. Stillingen arbeider primært for avdeling prosjekt i Vintervoll AS, men bistår også datterselskapene i Vintervollgruppen. 

Ansvarsområder:  

Ha oversikt over prosjektmarkedet i Midt-Norge

Kalkulere prosjekt 

Selge inn Vintervoll som samarbeidspartner til Byggherrer, rådgivere og entreprenører

Kvalitetssikre våre tilbud og anbud

Være en viktig faktor for at Vintervoll skaffer de riktige prosjektene

Kvalifikasjoner: 

Ingeniør med fagbrev innenfor elektro

Gjerne erfaring fra kalkulasjonsarbeid og/eller prosjektering

Strukturert i arbeidet

Personlige egenskaper: 

Vi legger stor vekt på den enkeltes personlige egenskaper slik at nye ansatte glir lett inn i vårt miljø som er preget av stå-på-vilje og godt humør. Vi har som motto om å være - best og trivligst og det er viktig at også du har en slik ambisjon.

Selvstendig og ansvarsbevisst

Kundeorientert; at man har stå-på-vilje og godt humør! 

Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig

Opplæring i aktuelle programmer vil bli gitt. 

Søk via Finn-annonse eller send søknad til 

 

Ove Eggen                                                       Marit Riiber

918 19 500                                                     958 23 929

ove.eggen@vintervoll.no                             marit.riiber@vintervoll.no

Om arbeidsgiveren:

Vintervollgruppen består av morselskapet Vintervoll AS med hovedkontor i Trondheim, avdelinger i Stjørdal, Melhus og Orkanger samt datterselskapene Nyvold Installasjon AS på Oppdal og Eltron AS på Tynset.

Vi er en totalleverandør av elektrotjenester og vårt markedsområde er Midt-Norge og Nord-Østerdal. Med nærmere 300 ansatte og en omsetning i 2021 på over 380 millioner er Vintervollgruppen en av de største elektroentreprenørene i vårt markedsområde/nedslagsfelt.

I Vintervollgruppen har vi –best og trivligst som vårt motto. Det betyr at vi setter høye krav til oss selv både når det gjelder måten vi fremstår på og kvaliteten vi leverer. For å få til dette investerer vi mye i kompetanse og vi arbeider kontinuerlig med produktivitet. God informasjon, stor åpenhet og mange sosiale aktiviteter bygger den riktige vinnerkulturen. Vi skal være fremoverlente og en foregangsbedrift i bransjen. Vi skal rett og slett være -best og trivligst.

Bransjen er i en rivende utvikling særlig med tanke på miljø og bærekraft. Vi ønsker å ta en klar posisjon i det grønne skiftet, både internt gjennom solceller, batterilagring og elbiler, men også gjennom nye muligheter i markedet.