Gå til privat
Gå til privat

Sikring av person og verdier - Bedrift

Vintervoll tilbyr alt innenfor sikkerhet til næring i hele Midt-Norge. Vi har fokus på god kvalitet og at arbeidet blir utført av fagfolk med kompetanse. Trenger din bedrift alt fra rådgivning og prosjektering til endelig utførelse av prosjekt er det bare å ta kontakt med oss i dag. Vi har avdelinger i Trondheim, Stjørdal, Melhus og Orkdal.

Elektrisitet er årsaken til 40 % av alle branner i Norge. Om du plugger strykejern og kaffetrakter i en stikkontakt med timer, vil denne slå av apparatet etter en valgt tid. Det finnes i dag enkle løsninger for å sikre boligen din bedre. Vi tilbyr løsninger for overvåkning og sikring samt vedlikehold og kontroll av de fleste anlegg.

Brannalarm 1.jpg

Brannalarmsystem

Kravene til sikring av person og verdier øker. Vi tilbyr løsninger for overvåkning og sikring samt vedlikehold og kontroll av de fleste anlegg.

Innbruddsaalarm1.PNG

Innbruddsalarm

Vintervoll er FG-godkjent på installasjon av innbruddsalarmer og kan levere alt fra prosjektering til ferdige innbruddsalarmanlegg.

Utepanel med kamera og kode (003).jpg

Porttelefonsystem 

Vintervoll leverer komplette porttelefonløsninger både med og uten videooverføring. Løsningene kan også integreres med adgangskontroll. Våre samarbeidspartnere er: Siedle og ABB.

Tåkesikring

Tåkesikring fungerer alene eller helst som et supplement til innbruddsalarm, eventuelt ransalarmfunksjon, og videoovervåkning. 

adgangskontroll 1.jpg

 Adgangskontroll

Vi leverer, monterer og tar service på alle typer nøkkelfrie systemer. Vi kan tilby adgangskontroll med brikkeleser, fingeravtrykkleser, kort og kode eller kanskje du er interessert i en løsning hvor du kan åpne med mobiltelefonen?

 kameraovervåkning.jpg

Kameraovervåking

Kameraovervåkning eller ITV blir mer og mer utbredt. Det er en rimelig måte å overvåke store arealer med lite bemanning.

MVVM2015 Pek på meg.JPG

Serviceavtaler drift og vedlikehold av brann og sikkerhet

Vintervoll utfører årlig kontroll ihht drift og vedlikehold av de fleste brannalarmsystem, samt nødlyssystem. Eiendommer som har installert dette er lovpålagt kontroll.

Kontaktskjema

Sikkerhetsavdeling

Vintervoll har egen sikkerhetsavdeling som hjelper deg med å sikre boligen din for innbrudd. Sikkerhetsavdelingen til Vintervoll består av knappe 30 montører, teknikere, ingeniører og lærlinger. Avdeling besitter høy kompetanse på de fleste svakstrømsanlegg. Avdeling gjennomfører alt fra små kontrolljobber til store prosjekt som eksempelvis datarom.

Spørr oss om våre referanseprosjekter

Kontakt oss linkKontakt oss link