Gå til bedrift
Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Elektriker

Elektriker – ingen jobb er for liten

Behovet for elektriker oppstår ofte akutt. Kanskje termostaten på badet har røket eller at det lukter svidd i sikringsskapet?

Serviceavdeling

Vi har egen serviceavdeling hvor vi tar på oss alt av arbeid hos privatpersoner, borettslag og bedrifter. Alt fra å legge opp kabel til en ny stikkontakt til å prosjektere nye boliger.

Forskriftsmessig utført

Som en sikkerhet for at jobben Vintervoll utfører er forskriftsmessig, er Vintervoll en registrert el installatør hos NELFO. NELFO-merket garanterer elektrikere og fagfolk med kunnskap og kompetanse som gir deg som kunde trygghet og sikkerhet i det utførte arbeid. Både om dagens regler og forskrifter, men også framtidens krav og muligheter. Når kunden påpeker forskriftsmessige feil i el-installasjoner, skal disse feilene normalt rettes opp av en elektriker fra utførende virksomhet så raskt som mulig.

Ansvar garanti.png

Priser

Vintervollgruppen opererer med en standard prisliste, men det er også muligheter for å inngå avtaler med en del rabattelementer knyttet til seg, både på timesatsen og materialprisene. Som TOBB-medlem har du eksempelvis tilgang til gode rabattavtaler.

Prosjekt- og sikkerhetsavdeling

Vi har også egen prosjektavdeling som prosjekter større prosjekt og sikkerhetsavdeling/svakstrømsavdeling som gjør alt innen tele-data, nødlys, alarmer, brann, lyd, bilde m.m.