Gå til privat
Gå til privat

Vintervollbilde.jpg

Solenergi norge.png

Solceller er økonomisk lønnsomt

Vi har alle interesse av å kutte strømutgiftene og samtidig spare miljøet. Solceller som strømproduksjon blir stadig mer populært på norske hustak.

Solcelleanlegg til næringsbygg

Vintervoll leverer solcellanlegg til industri og andre typer næringsbygg der man ønsker å redusere strømforbruket. Vi skreddersyr det som er det mest økonomiske for deg og beregner energiproduksjonen din nøyaktig.

DSC09817red.jpg

Les mer om solcelleanlegg til industri og næring

Solcelleanlegg til landbruk

Solcelleanlegg for landbruk er gjerne svært lønnsomme. Det er tilgang til store takflater som gjør sitt til at landbruksnæringen har spesielt mye å tjene på å investere i solcellepanel. Vintervoll AS leverer driftssikre og effektive solcelleanlegg for alle typer driftsbygninger.

Bilde sol landbrukred.jpg

Les mer om solcellenalegg til landbruk

Solcelleanlegg til bolig og fritidsbolig

Solcelleanlegg fra Vintervoll er skreddersydd ditt hus og dine behov. Vi setter sammen et tilbud sammen med deg for å optimalisere dine energibesparelser. Med solceller dekker du noe av ditt eget behov for strøm fra en fornybar energikilde. Strømmen du selv ikke bruker kan selges til din kraftleverandør når produksjonanlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale.

Elproduksjon.PNG

Les mer om solcelleanlegg til bolig

Kontakt oss linkKontakt oss link