Gå til privat
Gå til privat

Solceller er økonomisk lønnsomt

Vi har alle interesse av å kutte strømutgiftene og samtidig spare miljøet. Solceller som strømproduksjon blir stadig mer populært på norske hustak.

Solcellepanel eller takstein med solceller? 

Vanlig solcellepanel blir montert over eksisterende takstein, mens takstein med solceller er integrert i taket. Takstein med solceller blir kamuflert inn i taket, men kostnadene er en god del høyere enn vanlige solcelleanlegg som ligger oppå taksteinen. På solkart.no finner du et grafisk verktøy som viser hvilke hustak som er optimale for solceller. Du kan enkelt søke på egen adresse og finne ut hvor mye strøm du kan produsere selv. Merk at kartet bruker avanserte teknikker til å estimere taket, samt retning mot solen, og kan avvike fra faktiske resultater.

Sjekk taket ditt på https://solkart.no/

Solcelleløsninger til ditt hus

Solcelleanlegg fra Vintervoll er skreddersydd ditt hus og dine behov. Vi setter sammen et tilbud sammen med deg for å optimalisere dine energibesparelser.El-produksjon betyr at du dekker noe av ditt eget behov for strøm fra fornybare energikilder. Strømmen du selv ikke bruker kan selges til nettselskapet når produksjonsanlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale.

Solcelleløsninger på hytta

Vintervoll tilbyr solceller som passer til hytter som er tilknyttet strømnettet, men også off-grid. Ved off-grid er ikke hyttene tilknyttet strømnettet og solcelleanleggene lagrer da all energien på 12V eller 24V batterier hvor strømmen tas ut som 230V. Vi sørger for en moderne og miljøvennlig hytteopplevelse.

El-produksjon med solceller egner seg godt for deg som:

  • Ønsker å produsere egen miljøvennlig strøm.
  • Ha mulighet til å selge strømmen du produserer videre dersom du ikke bruker den 
  • Er interessert i å ta i bruk ny, grønn teknologi. 
  • Ønsker å kjøre elbilen på ren kraft 
  • Sikre deg mot høye strømpriser 
  • Ønsker å øke verdien på boligen

Elproduksjon.PNG

Støtte fra Enova:

Selve installasjonen av anlegget gir deg 7.500 kroner i støtte. Resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget har. Du får 2.000 kroner per kWp installert effekt, opptil 20 kW. Det betyr at du kan få inntil 47 500 kroner totalt.

Les mer på: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/solenergi/el-produksjon-/

Hvordan fungerer solceller?:https://ungenergi.no/energikilder/solenergi/solceller/

Kontakt oss linkKontakt oss link