Gå til bedrift
Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Sikkerhet

Kravene til sikring av person og verdier øker

Du kjenner følelsen. Skrudde du av platetoppen? Hvordan var det med kaffetrakteren? Låste du døra? Vi har alle opplevd usikkerheten, og som regel går det bra.

Elektrisitet er årsaken til 40 % av alle branner i Norge. Om du plugger strykejern og kaffetrakter i en stikkontakt med timer, vil denne slå av apparatet etter en valgt tid. Det finnes i dag enkle løsninger for å sikre boligen din bedre. Vi tilbyr løsninger for overvåkning og sikring samt vedlikehold og kontroll av de fleste anlegg.

ikoner__sikkerhet+(1) (1) (1).svg

Brannalarm 1.jpg

Sikre mot brann

En brann kan oppstå veldig lett. På et øyeblikk kan den spre seg og forårsake enorme skader, både personskader og skader på boligen og eiendelene. Brannsikring av et hjem er enklere enn mange tror. Vintervoll er FG-godkjent brannalarminstallatør og kan levere alt fra prosjektering til ferdige anlegg. Vi gjennomfører årlig kontroll på alle system og innehar høy teknisk kompetanse. Samarbeidspartnere: Eltek Honeywell, Autronica, Elotec, Panasonic.

Innbruddsalarm.PNGInnbruddsaalarm1.PNG

Beskytte deg mot innbrudd

Vintervoll er FG-godkjent på installasjon av innbruddsalarmer ihht FG 201:3, og kan levere alt fra prosjektering til ferdige innbruddsalarmanlegg. Våre samarbeidspartnere på innbruddsalarm er: Avarn Security, Elotec, Securitas og RCO Security. Ved installasjon av innbruddsalarm bruker Vintervoll kun sertifiserte montører ihht FG-250. Det finnes flere typer systemer fra enkle trådløse system som kombialarm med brann, vann og innbrudd, til mer avanserte større system. Produkt som brukes er fra profesjonelle og kvalitetsbevisste leverandører.

Serviceavtaler drift og vedlikehold av brann og sikkerhet

Vintervoll utfører årlig kontroll ihht drift og vedlikehold av de fleste brannalarmsystem, samt nødlyssystem. Eiendommer som har installert dette er lovpålagt kontroll. Ta kontakt for tilbud på en serviceavtale /årlig kontroll på deres anlegg. Alle kontroller på brann utføres av sertifiserte Teknikere ihht FG-750. Vi utfører også årlig kontroll på de fleste typer Sikkerhetsanlegg (innbruddsalarm, adgangskontroll og kameraovervåking) av Teknikere ihht FG-250, og ta gjerne kontakt med oss for vurdering på dette.

kameraovervåkning.jpg

Kameraovervåkning

Kameraovervåkning blir mer og mer utbredt. Det er en rimelig måte å overvåke større arealer, samt at det virker forebyggende at bygningen har montert kamera og det vises med skilt at overvåkning utføres. Det finnes også løsning for integrering av kamera i innbruddsalarm for privat.

Det er svært viktig at den som eier kameraovervåkning setter deg inn i regelværket fra Datatilsynet.

Kameraovervåkning - Hva er lov?  |  Datatilsynet

Utepanel med kamera og kode (003).jpgBilde Vario audio utepanel (003) (1).jpg

Porttelefon

Vintervoll leverer komplette porttelefonløsninger både med og uten videooverføring. Løsningene kan også integreres med adgangskontroll. Våre samarbeidspartnere er: Siedle og ABB

Tele- og datakabling (IKT-anlegg)

Kravene til hastighet øker stadig, og det stilles strenge krav til kablingssystemets egenskaper. Levetiden på et strukturert kablingssystem er ca 10 -15 år, det er da viktig at du investerer i et kablingssystem som gir maksimal ytelse i denne perioden.

AV-system

Vintervoll monterer komplette AV-rom. Vi tar alt fra prosjektorer, Smart boards og lyd- og lysanlegg til bordbrønner, datapunkt, kabling og trådløse nett.

Nødlysanlegg

Vintervoll leverer alt fra prosjektering til ferdige nødlysanlegg. Vi gjennomfører årlig kontroll på alle system og innehar høy teknisk kompetanse.

Alle våre løsninger

Her kan du se alle våre løsninger.

Kontroll:

- Elkontroll i landbruket

- Elkontroll av næringsbygg

- Elsjekk/elkontroll av bolig

- Internkontroll elektriske anlegg

- Årskontroll brannalarmanlegg

- Årskontroll innbruddsalarmanlegg

- Årskontroll nødlysanlegg

Sikkerhetsavdeling

Vintervoll har egen sikkerhetsavdeling som hjelper deg med å sikre boligen din for innbrudd. Sikkerhetsavdelingen til Vintervoll består av knappe 30 montører, teknikere, ingeniører og lærlinger. Avdeling besitter høy kompetanse på de fleste svakstrømsanlegg. Avdeling gjennomfører alt fra små kontrolljobber til store prosjekt som eksempelvis datarom.

Kontaktskjema