Gå til bedrift
Gå til bedrift
  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Sikkerhet

Kravene til sikring av person og verdier øker

Du kjenner følelsen. Skrudde du av platetoppen? Hvordan var det med kaffetrakteren? Låste du døra? Vi har alle opplevd usikkerheten, og som regel går det bra.

Elektrisitet er årsaken til 40 % av alle branner i Norge. Om du plugger strykejern og kaffetrakter i en stikkontakt med timer, vil denne slå av apparatet etter en valgt tid. Det finnes i dag enkle løsninger for å sikre boligen din bedre. Vi tilbyr løsninger for overvåkning og sikring samt vedlikehold og kontroll av de fleste anlegg.

Skjermbilde12 (1).PNG

Brannalarm 1.jpg

Sikre mot brann

En brann kan oppstå veldig lett. På et øyeblikk kan den spre seg og forårsake enorme skader, både personskader og skader på boligen og eiendelene.

Innbruddsaalarm1.PNG

Beskytte deg mot innbrudd

Tyven velger letteste veien inn. Desto større usikkerhet tyven føler før innbruddet, jo lengre tid det tar å bryte opp dører og vinduer, desto større er sannsynligheten for at innbruddet stanser ved et forsøk eller forblir en tanke.

Nødlysanlegg

Vintervoll leverer alt fra prosjektering til ferdige nødlysanlegg. Vi gjennomfører årlig kontroll på alle system og innehar høy teknisk kompetanse.

Serviceavtaler drift og vedlikehold av brann og sikkerhet

Vintervoll utfører årlig kontroll ihht drift og vedlikehold av de fleste brannalarmsystem, samt nødlyssystem.

kameraovervåkning.jpg

Kameraovervåkning

Kameraovervåkning blir mer og mer utbredt. Det er en rimelig måte å overvåke større arealer, samt at det virker forebyggende at bygningen har montert kamera og det vises med skilt at overvåkning utføres.

Utepanel med kamera og kode (003).jpg

Porttelefon

Vintervoll leverer komplette porttelefonløsninger både med og uten videooverføring. Løsningene kan også integreres med adgangskontroll.

Tele- og datakabling (IKT-anlegg)

Kravene til hastighet øker stadig, og det stilles strenge krav til kablingssystemets egenskaper.

AV-system

Vintervoll monterer komplette AV-rom. Vi tar alt fra prosjektorer, Smart boards og lyd- og lysanlegg til bordbrønner, datapunkt, kabling og trådløse nett.

Alle våre løsninger

Her kan du se alle våre løsninger.

Kontroll:

- Elkontroll i landbruket

- Elkontroll av næringsbygg

- Elsjekk/elkontroll av bolig

- Internkontroll elektriske anlegg

- Årskontroll brannalarmanlegg

- Årskontroll innbruddsalarmanlegg

- Årskontroll nødlysanlegg

Sikkerhetsavdeling

Vintervoll har egen sikkerhetsavdeling som hjelper deg med å sikre boligen din for innbrudd. Sikkerhetsavdelingen til Vintervoll består av ca. 30 montører, teknikere, ingeniører og lærlinger. Avdelingen besitter høy kompetanse på de fleste svakstrømsanlegg og gjennomfører alt fra små kontrolljobber til store prosjekt som eksempelvis datarom.

Kontaktskjema